Akasien Begravelsesbyrå Oslo

Akasien Begravelsesbyrå er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker en helt personlig gravferd eller foretrekker en av våre pakker. Alle våre kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for akutt hjelp ved dødsfall.

Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum. I Oslo har vi kontor i andre etasje på Røa Senter (inngang ved Baker Hansen fra gateplan). Det er gratis parkering i to timer på senterets parkeringsområde, og vårt kontor er ellers lett tilgjengelig via kollektivtrafikk. Ta kontakt i forkant for å avtale møte.

Oslo har mange fine seremonisteder og muligheter for gravferd. Under planleggingsmøte finner vi ut hva som passer best for akkurat denne gravferden. Om det er ønskelig med bisettelse i Vestre gravlund (gamle kapell), tilbyr vi blant annet en prisgunstig pakke til 23 990 kr.

23 22 13 10

Døgnvakt 24/7

2. Etasje på Røa Senter

0751 Oslo

Pakkepris for bisettelse i Vestre gravlund (gamle kapell): 23 990 kr

Komplett gravferd innenfor beløpet for gravferdsstønad (NAV):

 • Planleggingssamtale med våre ansatte
 • Hvitmalt kiste og transport av avdøde
 • Annonsering på nett
 • Vertskap til seremoni
 • Blomster til kisten, lys og pynt til seremoni
 • 50 programhefter uten bilde
 • Ny gravstein med inskripsjon eller vask og påføring av ny inskripsjon på gammel stein
 • Urne
 • Melding om dødsfall
Betingelser for pakke
 • Byråets arbeid utføres innenfor normal arbeidstid
 • Gjelder kun bisettelser i Vestre gravlund gamle kapell. Oppdatering: Da det gamle kapellet er stengt grunnet dagens situasjon, gjelder betingelsene for pakken det nye kapellet på Vestre gravlund.
 • Planleggingssamtale på inntil én time (planlegging og kommunikasjon utover dette skjer over telefon eller elektronisk)
 • Se akasien.no/priser for ytterligere informasjon
Slik bestiller du

Vi har døgnåpen telefon og tar derfor imot samtaler og bestillinger alle dager, hele døgnet. Ring oss, så avtaler vi tid for et møte. Vi sender deg også en SMS med skjema for utfylling som møteforberedelse.

Ansatte

Kristian Holth,

daglig leder / gravferdskonsulent

kristian@akasien.no / 913 77 295

Tonje Wolff Helgesen,

kontorleder / gravferdskonsulent

tonje@akasien.no / 412 23 883

Jan Ove Engan,

gravferdskonsulent

janove@akasien.no / 489 94 776

Emilie Marie Log,

gravferdskonsulent

emilie@akasien.no / 926 24 989

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Gravferd er en samlebetegnelse og omfatter både tradisjonell begravelse og bisettelse. Det vil si avskjedsseremoni hvor kisten senkes i jorden eller avskjedsseremoni som følges av kremasjon. Du kan lese mer om dette her.

Akasien Begravelsesbyrå Oslo kan hjelpe med å tilrettelegge gravferden og tilpasse denne ut ifra valg av seremonitype. Dette kan for eksempel være å planlegge begravelse uten seremoni / med seremoni, bisettelse, humanistisk seremoni, livssynsåpen seremoni eller gravferder i regi av andre trossamfunn. Vi bistår på en rekke ulike områder i tilknytning gravferden og tiden etter, som henting av avdøde, blomster til begravelsen / bisettelsen, formidling av kontakter for sang og musikk og råd om arv og skifte.

Les mer om våre tjenester på nettsiden eller ta kontakt med oss direkte. For å finne kontaktdetaljer, velg kontor her.

Et spørsmål som tynger mange i en allerede påkjennende sorgprosess er «hva koster en begravelse eller bisettelse»? Vårt mål er å finne en løsning til riktig pris for nettopp deg. Vi hjelper med å tilrettelegge en helt personlig begravelse eller bisettelse, og du får alltid prisoverslag ved bestilling. I tillegg tilbyr vi pakker til fastsatt pris, også innenfor NAVs gravferdsstønad. Du kan lese mer om våre priser her eller ta kontakt med oss direkte (finn kontor her).

til toppen