Akasien Begravelsesbyrå Asker, Røyken og Hurum

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker å tilpasse en helt personlig gravferd eller om du foretrekker en pakke til fast pris. Alle våre kontor har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for umiddelbar hjelp ved dødsfall.

Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum. For gravferd i Asker, Røyken og Hurum bistår vårt kontor i Asker sentrum. Vi har egne parkeringsplasser for enklest mulig framkommelighet, men har også mulighet til å dra på hjembesøk for samtale i hele nye Asker.

66 79 70 80

Døgnvakt 24/7

Askerveien 50

1384 Asker

Komplett gravferd innenfor beløpet for NAVs gravferdsstønad:

 • Kort planleggingssamtale med våre ansatte
 • Hvitmalt kiste (standard størrelse)
 • Transport av avdøde
 • Annonsering på nett
 • Vertskap til seremoni
 • Blomster til kisten, lys og pynt til seremoni
 • 50 programhefter uten bilde
 • Melding om dødsfall
 • Byråets arbeid utføres hverdager innenfor normal arbeidstid
 • Kun for bisettelser i Asker kapell, begravelser fra Røyken kapell til Røyken kirkegård eller begravelser fra Hurum kirke til Hurum kirkegård
 • Eventuelle kommunale avgifter er ikke inkludert i pakkeprisen.
 • Da det meste i pakken allerede er bestemt, er det kun nødvendig med en kort planleggingssamtale på telefon eller på vårt kontor (planlegging og kommunikasjon utover dette skjer over telefon eller elektronisk)
 • Se prislisten for ytterligere informasjon

Vi har døgnåpen telefon og tar derfor imot samtaler og bestillinger alle dager, hele døgnet. Ring oss, så avtaler vi tid for et møte. Vi sender deg også en SMS med skjema for utfylling som møteforberedelse.

Asker har mange flotte kirker, seremonirom og steder for gravferder.

Gravplassene i Asker er Asker kirkegård og Østenstad kirkegård. Alle innenbygdsboende i Asker kan få ny grav på Østenstad, mens tildeling av ny grav på Asker kirkegård er forbeholdt de som er bosatt innenfor Asker menighets sokn. Utenbygdsboende kan søke om å få tildelt grav på Østenstad.

Asker krematorium er ikke lenger i drift, men Asker kapell (170 sitteplasser) er godt tilrettelagt for gravferder. Seremonirommet i Asker kapell er flott utsmykket, men kan enkelt gjøres livsynsnøytralt om ønskelig.

Kirkene kan også benyttes til gravferder. Asker kirke har 480 sitteplasser, Holmen kirke har 540 sitteplasser, Vardåsen kirke har 400 sitteplasser, Østenstad kirke har 530 sitteplasser og Heggedal kirke har 165 sitteplasser.

Sykehjemmene på Bråset, Nesbru, Gullhella, Solgården og Risenga har også egne egnede seremonirom med kapasitet rundt 20 sitteplasser.

Ansatte

Kristian Holth,

daglig leder / gravferdskonsulent

kristian@akasien.no / 913 77 295

Tonje Wolff Helgesen,

kontorleder / gravferdskonsulent

tonje@akasien.no / 412 23 883

Jan Ove Engan,

gravferdskonsulent

janove@akasien.no / 489 94 776

Hanna Blomqvist,

gravferdskonsulent

hanna@akasien.no / 404 48 141

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Gravferd er en samlebetegnelse og omfatter både begravelse og bisettelse. Det vil si avskjedsseremoni hvor kisten senkes i jorden eller avskjedsseremoni som følges av kremasjon.

Akasien Begravelsesbyrå avd. Asker kan hjelpe med alle typer gravferd, som for eksempel å planlegge begravelse uten seremoni / med seremoni, bisettelse, humanistisk seremoni, livssynsåpen seremoni eller gravferder i regi av andre trossamfunn. Vi bistår på en rekke ulike områder, som å bestille blomster, formidle kontakt for sang og musikk, og umiddelbar hjelp.

Les mer om våre tjenester her på nettsiden.

Asker har mange flotte kirker, seremonirom og steder for gravferder, og gravplassene som finnes er Asker kirkegård og Østenstad kirkegård.

Asker krematorium er ikke lenger i drift, men Asker kapell (170 sitteplasser) er godt tilrettelagt for gravferder. Seremonirommet i Asker kapell er flott utsmykket, men kan enkelt gjøres livssynsnøytralt om ønskelig. Kirkene kan også benyttes til gravferder. Asker kirke har 480 sitteplasser, Holmen kirke har 540 sitteplasser, Vardåsen kirke har 400 sitteplasser, Østenstad kirke har 530 sitteplasser og Heggedal kirke har 165 sitteplasser. I tillegg har sykehjemmene på Bråset, Nesbru, Gullhella, Solgården og Risenga egne egnede seremonirom med rundt 20 sitteplasser.

Alle innenbygdsboende i Asker kan få ny grav på Østenstad, mens tildeling av ny grav på Asker kirkegård er forbeholdt de som er bosatt innenfor Asker menighets sokn. Utenbygdsboende kan søke om å få tildelt grav på Østenstad.

Begravelsesbyrå Asker: Kontoret ligger i Askerveien 50 i Asker sentrum.

Merk at vi har tre avdelinger – Oslo, Asker og Bærum. For å finne mer informasjon om alle våre kontorer, velg kontor fra menyen.

til toppen