Referanser

Hvis du bruker Akasien begravelsesbyrå, ønsker vi du skal føle at det har vært et riktig valg. Dersom det er noe du ikke har vært fornøyd med, er vi takknemlige for tilbakemeldinger. Hver gravferd er unik. Men noen fellestrekk gjør at egne erfaringer kan hjelpe andre. Nedenfor tillater vi oss å gjengi noen av uttalelsene fra pårørende som viser hva de har opplevd positivt, og som har vært viktig for dem.

Vi er veldig fornøyd med hvordan alt ble gjort, fra begynnelsen til slutt. Stor takk til dere fra oss. Vi følte at det ble en verdig begravelse og spesielt i den situasjonen vi følte vi var i.

- Døtre, 2019

Tusen takk for vel gjennomført seremoni. Det ble faktisk vakrere enn jeg kunne forestille meg. Jeg er svært fornøyd, og har fått svært gode tilbakemeldinger.

- Sønn, 2019

Mange takk for god tilrettelegging og gjennomføring av vår mors bisettelse. Jeg synes dette var veldig hyggelig og profesjonelt gjennomført fra A til Å, og vil absolutt anbefale deg/dere til andre dersom jeg blir spurt til råds. Så tusen takk!

- Sønn, 2019

En stor takk til dere som hjalp oss så flott gjennom prosessen fra min mor døde til hun ble bisatt. Hadde ikke klart meg såpass bra uten deres faglige dyktighet og vennlighet. Det ble en nydelig seremoni, og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på den vakre bisettelsen. Alle blomstene var perfekte og musikken var vakker!

- Datter, 2019

Det ble en fin og verdig begravelse. Akkurat slik jeg ønsket. Glad for at dere er så proffe. Tusen takk for hyggelig kontakt med deg.

- Datter, 2019

Jeg vil bare takke for all hjelpen med bisettelsen. Det ble en veldig fin og vakker seremoni og en verdig avskjed. Synes også solisten var veldig dyktig og passet veldig godt til sangene. Tusen takk.

- Sønn, 2019

Tusen takk for at dere gjorde bisettelsen til en flott og god minnestund. Musikken ble magisk og gjorde dagen spesiell og lettere å bære. Dere er veldig dyktige i alt dere gjør, og det har vært trygt å overlate detaljer og organisering til dere.

- Sønn, 2019

Takk til byrået, gravferdskonsulenten og samarbeidspartnere for all hjelp ift. den fine seremonien, et koselig minnesamvær og alt det praktiske ifm mammas bisettelse. Dere har vært en god støtte og ekstremt fleksible ift våre ønsker. Dette ble akkurat som mamma hadde ønsket det.

- Datter, 2019

Vi brukte Akasien begravelsesbyrå (Røa senter) da vår mor døde. Et bedre begravelsesbyrå kunne vi ikke ha fått, og vi var meget fornøyde på absolutt alle måter! Vi vil derfor anbefale dette begravelsesbyrået på det varmeste❤.

- To døtre, 2018

Tusen takk for at dere la alt så pent til rette ved Mors bisettelse. Opplegget ved minnesamværet og ellers all praktisk hjelp var profesjonell og veldig bra. Det er heldigvis ikke så ofte man er i denne situasjonen og det er da godt å ha gode hjelpere. Far syntes der var en veldig verdig dag for Mor.

- Datter og sønn, 2017

Når det gjelder all assistanse fra dere, har jeg ingenting å ønske annerledes. Jeg anbefaler med glede Akasien til dem så måtte ha behov for begravelsestjenester.

- Ektefelle, 2017

Vi benyttet Akasien begravelsesbyrå da vår mor gikk bort. Vi vil gjerne få takke for hvordan vi ble møtt, og for hvordan alt rundt dødsfallet ble håndtert på en verdig og empatisk måte.

- Døtre, 2015

Tusen takk for at dere bidro til en flott seremoni ved min manns bortgang. Det ble helt nydelig, og akkurat slik han ønsket ønsket seg – og det er godt for oss å ta med videre.

- Ektefelle, 2012

Takk for en flott gjennomført jobb i forbindelse med min fars begravelse.

- Sønn, 2012

Tusen takk for veldig god hjelp og gode møter i forbindelse med tantes begravelse. Alt ble veldig fint. Vi ble også veldig imponert over solisten.

- Niese, 2011

Det ble en veldig fin avslutning for oss.

- Datter, 2010

Dette ble en bisettelse slik som mor ønsket det.

- Sønn, 2010

Tusen takk til Akasien for den stemningsfulle og vakre praktiske gjennomføringen.

- Ektefelle, 2010

Hjertelig takk for din omsorgsfulle deltagelse og påpasselighet ved vår kjære mors bortgang!

- Datter, 2010

Både i kapellet og i krematoriet løste dere oppgavene på en utmerket måte. Takk for at dere hjalp oss i den vanskelige tiden.

- Sønn, 2010

Vi vil gjerne få takke deg og dine medarbeidere for hvordan dere sto på for å få til den vakre begravelsen … Alt var godt og vakkert. Vi fikk alle våre ønsker oppfylt, og vakrere er det ikke mulig å gjøre det! … Jeg har gjort det allerede, og vil varmt anbefale deg til andre i samme situasjon.

- Ektefelle, 2009

Synes seremonien og minnestunden ble veldig bra. Søsknene mine var også veldig fornøyd… Tusen, tusen takk for god hjelp og støtte.

- Niese, 2009

En liten hilsen ment som en stor takk for alt som ble ordnet og tilrettelagt så fint i forbindelse med pappas dødsfall og bisettelse … Du lyttet, ga gode råd og vi kjente oss ivaretatt på alle mulige måter.

- Datter, 2009

Dere har vært gode hjelpere i prosessen.

- Sønn, 2009

Tusen takk for all hjelp og støtte i forberedelsene og under begravelsen. Vi synes dere gjorde en veldig bra jobb, og vi var alle veldig godt fornøyd med at det ble en så verdig avslutning på livet. Alt fungerte slik det skulle, og det har dere mye av æren for.

- Søster, 2009

Takk for vennlig deltagelse ved mors bortgang. Takk for all støtte.

- Datter, 2009

til toppen