Akasien Begravelsesbyrå Nordre Follo

Akasien Begravelsesbyrå er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker en helt personlig gravferd eller foretrekker en av våre pakker. Alle våre kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for akutt hjelp ved dødsfall.

Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Nordre Follo, Asker og Bærum. I Nordre Follo har vi kontor på Greverud Senter. Det er gratis parkering på senterets parkeringsområde, og vårt kontor er ellers lett tilgjengelig via kollektivtrafikk. Ta kontakt i forkant for å avtale møte.

Nordre Follo har mange fine seremonisteder og muligheter for gravferd. Under planleggingsmøte finner vi ut hva som passer best for akkurat denne gravferden.

Akasien Begravelsesbyrå Oppegård

66 80 14 13

Døgnvakt 24/7

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård

Pakke for bisettelse: kr 25 190

Komplett gravferd innenfor beløpet for gravferdsstønad (NAV):

 • Kort planleggingssamtale med våre ansatte
 • Hvitmalt kiste (standard størrelse)
 • Transport av avdøde
 • Annonsering på nett
 • Vertskap til seremoni
 • Blomster til kisten, lys og pynt til seremoni
 • 50 programhefter uten bilde
 • Melding om dødsfall
Betingelser for pakke
 • Byråets arbeid utføres hverdager innenfor normal arbeidstid.
 • Gjelder kun bisettelser fra Kolbotn kapell.
 • Eventuelle kommunale avgifter er ikke inkludert i pakkeprisen.
 • Da det meste i pakken allerede er bestemt, er det kun nødvendig med en kort planleggingssamtale på telefon eller på vårt kontor (planlegging og kommunikasjon utover dette skjer over telefon eller elektronisk)
 • Se akasien.no/priser for ytterligere informasjon
Slik bestiller du

Vi har døgnåpen telefon og tar derfor imot samtaler og bestillinger alle dager, hele døgnet. Ring oss, så avtaler vi tid for et møte. Vi sender deg også en SMS med skjema for utfylling som møteforberedelse.

Ansatte

Kristian Holth,

daglig leder / gravferdskonsulent

kristian@akasien.no / 913 77 295

Tonje Wolff Helgesen,

kontorleder / gravferdskonsulent

tonje@akasien.no / 412 23 883

Jan Ove Engan,

gravferdskonsulent

janove@akasien.no / 489 94 776

Hanna Blomqvist,

gravferdskonsulent

hanna@akasien.no / 404 48 141

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Gravferd er en samlebetegnelse og omfatter både tradisjonell begravelse og bisettelse. Det vil si avskjedsseremoni hvor kisten senkes i jorden eller avskjedsseremoni som følges av kremasjon. Du kan lese mer om dette her.

Akasien Begravelsesbyrå Oslo kan hjelpe med å tilrettelegge gravferden og tilpasse denne ut ifra valg av seremonitype. Dette kan for eksempel være å planlegge begravelse uten seremoni / med seremoni, bisettelse, humanistisk seremoni, livssynsåpen seremoni eller gravferder i regi av andre trossamfunn. Vi bistår på en rekke ulike områder i tilknytning gravferden og tiden etter, som henting av avdøde, blomster til begravelsen / bisettelsen, formidling av kontakter for sang og musikk og råd om arv og skifte.

Les mer om våre tjenester på nettsiden eller ta kontakt med oss direkte. For å finne kontaktdetaljer, velg kontor her.

Et spørsmål som tynger mange i en allerede påkjennende sorgprosess er «hva koster en begravelse eller bisettelse»? Vårt mål er å finne en løsning til riktig pris for nettopp deg. Vi hjelper med å tilrettelegge en helt personlig begravelse eller bisettelse, og du får alltid prisoverslag ved bestilling. I tillegg tilbyr vi pakker til fastsatt pris, også innenfor NAVs gravferdsstønad. Du kan lese mer om våre priser her eller ta kontakt med oss direkte (finn kontor her).

Det er vanlig å ta kontakt med begravelsesbyrå i løpet av det første døgnet etter et dødsfall. Da avtaler vi tid for det første planleggingsmøtet.

Alle våre kontorer har samtidig døgnåpen telefon for henting av avdøde og for samtale, slik at du alltid kan nå oss ved dødsfall. Du har dermed mulighet til og ringe vakttelefonen vår når som helst på døgnet.

 

til toppen